Tuoteluettelo

Alkuun Takaisin
 • Husqvarna 545FR raivaussaha
  Husqvarna 545FR-raivaussahassa on kaikki, mitä raivaustyössä tarvitset: siimapää, vesakkoterä ja metsänraivausterä suojineen. Joustavien käyttöominaisuuksiensa vuoksi malli soveltuu hyvin maa- ja metsätilakäyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen koneen.

 • Husqvarna 545FX raivaussaha
  Erityisen helppokäyttöinen ja tehokas metsänraivaussaha, jonka ainutlaatuiset ergonomiset ratkaisut keventävät pitkäkestoista raivaustyötä. Optimoitu voimansiirto ja 24° kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä.

 • Husqvarna 545FX AutoTune raivaussaha
  Automaattisesti säätyvällä kaasuttimella varustettu, tehokas ja erityisen helppokäyttöinen raivaussaha vaativaan raivaustyöhön.

 • Husqvarna 545FXT raivaussaha
  Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Helposti käynnistyvä X-Torq®-moottori kiihtyy nopeasti, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on pienipäästöinen.

 • Husqvarna 545FXT AutoTune raivaussaha
  Kahvanlämmityksellä ja automaattisesti säätyvällä kaasuttimella varustettu, tehokas ja erityisen helppokäyttöinen raivaussaha vaativaan raivaustyöhön.

 • Husqvarna 555FX raivaussaha
  Husqvarna 555FX on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin kehitetty raivaussaha. Lyhyt runkoputki ja 24° kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä.

 • Husqvarna 555FXT raivaussaha
  Husqvarna 555FXT on erittäin suorituskykyinen ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu raivaussaha. Raivuri on varustettu ainutlaatuisella kahvalämmityksellä, joka parantaa työmukavuutta kylmissä ja kosteissa olosuhteissa

 • Husqvarna 535FBx ketjuraivuri
  Husqvarna 535FBx on markkinoiden ensimmäinen yläharvennukseen tehty raivaussaha. Kääntyvällä leikkuuvarustuksella voidaan leikata sekä pysty- että vaakasuunnassa ja karsia jopa kolmen metrin korkeudessa kasvavia oksia.